Bakan Özhaseki duyurdu! Önümüzdeki ay 75 bin konut yapmış olacağız

AK Parti Doğanşehir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bakan Özhaseki duyurdu! Önümüzdeki ay 75 bin konut yapmış olacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Doğanşehir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Malatya'nın depremde ağır hasar aldığını ve yeniden ayağa kaldırılması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Bu çerçevede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler bulunan Özhaseki, belediyecilikte partiye bakılmadığından bahsederek şu şekilde konuştu;

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK!”

"1390 belediyeden 815 belediye AK Partili. Hepsini aradık ve 'ufak tefek önemli işlerinizi devam ettirin ama her şeyi bırakın, hepiniz görevli olduğunuz yere gideceksiniz' dedik. Bazen ara ara bu konuyu siyasi politika konusu yapanlara diyorum ki Hatay CHP'de değil mi ? Evet. Bizim en büyük belediyelerimizden Konya, Bursa, Denizli ve mali yönden en güçlü belediyemiz Kocaeli bunların hepsini Hatay'a gönderdim. Niye, çünkü insan bizim insanımız. Baştaki idare hiç önemli değil, o gelir geçer. O yüzden her tarafta gece gündüz çalıştık."

75 BİN KONUT TAMAMLANACAK!

Deprem bölgesinde binlerce konutun yapımının devam ettiğini ifade eden Özhaseki, "Önümüzdeki ay itibarıyla dağıtacağımız konutlar 75 bini bulacak. Sonra her ay 10 bin, 15 bin civarında konutu bitirip teslim edeceğiz. Doğanşehir ilçemizde 6 bin 900 civarında hak sahibi belirlendi. Bunların neredeyse tamamının inşaatına başladık. İnşallah onları en kısa zamanda bitirip teslim edeceğiz. Sizler evlerinizde oturana kadar buradan gitmeyeceğiz, bunu bilin." dedi.

SONRAKİ HABER