Bakan Işıkhan'dan yaşlılara müjde! Yaşlılık sigortası geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlılara müjdeyi verdi. Yaşlılık sigortası için hazırlıklar başlıyor!

Bakan Işıkhan'dan yaşlılara müjde! Yaşlılık sigortası geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Vedat Işıkhan, yaşlıların derdine çare olacak o çalışmayı duyurdu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran gelişmeyi son dakika duyuran Işıkhan, çalışmanın detaylarından da bahsetti.

Bakan Işıkhan, bugün 5'incisi gerçekleşen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Çalışma Hayatı" temasıyla Ortak Paylaşım Forumu'nun (OPF) açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Işıkhan, yaşlıları sevindirecek müjdeyi açıkladı. TİSK toplantısında seçim vaatlerinin arasında yer alan yaşlılık sigortasının hayata geçirileceğini duyurdu.

Öte yandan, çalışma hayatının farklı boyutlarına da değinen Işıkhan, çalışanların sosyal hayatlarının korunması için çalışmaların devam ettiğini aktarırken, bakanlık olarak çağdaş bir endüstri ilişkisi kurmayı amaçladıklarını ve bunun için hem işçi hem de işverenlerin yaşadığı sorunları gözeterek hareket ettiklerini belirtti.

YAŞLILIK SİGORTASI GELİYOR

Bakan Işıkhan'dan yaşlılara müjde! Yaşlılık sigortası geliyor

Bakan Işıkhan'ın bir müjdesi de yaşlılara oldu. Yaşlı nüfusun istihdamı için de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Işıkhan, söz konusu nüfusun karşılaşabileceği sorunlara yönelik öngörülerin de dikkate alındığının altını çizdi.

Yaşlılık sigortasıyla ilgili çalışmaların da başlayacağını söyleyen Bakan Işıkhan'ın açıklamaları ardından, ilerleyen süreçte çalışmanın detaylarıyla ilgili yeni gelişmelerin aktarılması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER