Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte çalışma saatlerin güncellenip güncellenmeyeceği hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi?

Özellikle de son dönemde çalışma saatlerinde değişikliğe gidilebileceği konusunun gündeme gelmesinin ardından esnek çalışma saatlerine geçilip geçilmeyeceği hakkında merak edilenler artmaya başladı. Merak edilenlerin artmasının ardından ise bugün çalışma saatlerinin değişip değişmeyeceğine yönelik açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Yunusemre ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen bir toplantıya katılım sağladı. Gerçekleştirilen toplantıda konu ile ilgili önemli açıklamalara yer verildi.

ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞÜRÜLECEK Mİ?

Uzun süredir kişiler tarafından merak edilen konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, "Son günlerde çalışma hayatıyla ilgili bizim dışımızda çokça yorum ve haberler olduğunu görüyoruz. Tabi ki çalışma hayatı dinamik bir yapıya sahip. Biz daima işçimizin ve işverenimizin kazanılmış haklarını korumayı önceliyoruz. Devamında ise Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir iş kanunu ve çalışma hayatı konusunda elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim.

Bu yüzden doğrudan bizden bir açıklama gelmediği sürece kamuoyunda yer alan haberlerin dikkate alınmaması gerektiğini belirtmek isterim." şeklinde yanıt geldi.

Yapılan açıklamalar çerçevesinde henüz böyle bir durumun gündemde olmadığı fakat çalışmanın yapılması halinde bilgilendirmenin de geleceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER