Bakan Işıkhan: “Gazilerimizin akülü tekerlekli sandalyelerini SGK karşılayacak”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamasında 19 Gaziler Günü’nde gaziler için güzel haberi duyurdu. Bakan Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının SGK tarafından karışlanacağını açıkladı.

Bakan Işıkhan: “Gazilerimizin akülü tekerlekli sandalyelerini SGK karşılayacak”

Konuya ilişkin açıklama Çalışma Bakanı Işıkhan tarafından geldi. Işıkhan, yaptığı açıklamasında gaziler gününde gazilere müjdeyi verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinde paylaşım yapan Bakan Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu yüksek fonksiyonlu ve akülü tekerlekli sandalyelerin SGK aracılığı ile gazilere verileceğini söyledi.

“SGK ARACILIĞIYLA KARŞILAYACAĞIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazilerin ihtiyaç duyduğu yüksek fonksiyonlu ve akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla karşılayacaklarını bildirdi. Bakan Işıkhan, "Kahraman gazilerimize minnettarız"

Bakan Işıkhan: “Gazilerimizin akülü tekerlekli sandalyelerini SGK karşılayacak”

"Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli, yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız. 19 Eylül Gaziler Günü'nü bu vesileyle tebrik ediyor, hayata geçireceğimiz düzenlemenin kıymetli gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan, gaziler için güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Buna göre gazilerin ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyeler SGK tarafından karşılanacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER