Bakan Güler duyurdu! Yılbaşından bu yana 608 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından bugün yapılan açıklamalar doğrultusunda yılbaşından bu yana 608 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Bakan Güler duyurdu! Yılbaşından bu yana 608 terörist etkisiz hale getirildi

Kahramanmaraş'taki General Mehmet Hayri Tarhan Kışlası'nda şehit aileleri, gazi ve aileleriyle iftarda bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, burada yaptığı konuşmasında önemli açıklamalara yer verdi.

Yaptığı konuşmalarda ilk olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketini, orada hayatını kaybeden vatandaşları anarak başlayan Güler bu çerçevede şu anda tüm kurumların, yaraların sarılması ve bölgenin hızlı şekilde kalkındırılmasına yönelik çalışmalarını azim ve kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

Ardından binlerce yıldır şehitlerin ve gazilerin kanlarıyla sulanan cennet vatanın, şanlı ecdadın kendilerine bıraktığı en büyük miras olduğunu söyleyerek terör konusunda yapılan çalışmalardan bahsedildi.

YILBAŞINDAN BU YANA 608 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Terörün belini kırdık diyen Güler, bu konuda ise, “Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmamak ve siz kıymetli ailelerinin gözyaşlarının hesabını sormak için alçak teröristlere büyük bedeller ödettiriyoruz.” diyerek bu sene yapılan çalışmalar hakkında, "Nitekim son çırpınışlarını veren teröristlerin başı tereddütsüz bir şekilde ezilmektedir ve ezilmeye devam edecektir. Bu kapsamda yılbaşından itibaren 608, 24 Temmuz 2015'ten bu yana 40 bin 177 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şu ana kadar büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sınırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız." dedi.

SONRAKİ HABER