Bakan Göktaş Ankara'da özel eğitim gören çocuklar ve velilerle bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün Ankara'da özel eğitim veren bir okulda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, bakanlık olarak özel çocukların eğitiminin en öncelikli çalışma alanları arasında olduğunu söyledi.

Bakan Göktaş Ankara'da özel eğitim gören çocuklar ve velilerle bir araya geldi

Bakan Göktaş, Ankara'da özel eğitim alan öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirdiği okul ziyaretinde okul yönetiminden bilgi alan Bakan Göktaş, özel çocukların topluma tam ve etkin katılımının sağlanması için her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında hem öğrenci hem de öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Göktaş, okuldaki velilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Öte yandan Göktaş, ziyarette robotik kodlama sınıfı ve atölyeleri de gezdi.

Bakan Göktaş Ankara'da özel eğitim gören çocuklar ve velilerle bir araya geldi

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek, özel çocuklarımızın topluma tam ve etkin katılımını sağlamak için her zaman yanlarındayız." ifadesini kullandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Göktaş, Ankara'da özel eğitim veren bir okulu ziyaret ederek, öğrenciler ve velileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerle bire bir ilgilenen Göktaş, okul ziyaretinde robotik kodlama sınıfı ile resim ve müzik atölyelerini gezdi.

Bakan Göktaş Ankara'da özel eğitim gören çocuklar ve velilerle bir araya geldi - Resim : 2

Anaokulu öğrencilerinin etkinliklerine de eşlik eden Göktaş, okul yönetiminden işleyişe dair bilgiler aldı ve velilerle bir süre sohbet etti.

"ÖZEL ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ ÖNCELİKLİ ÇALIŞMA ALANLARIMIZDAN"

Bakan Göktaş, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabındaki paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün özel evlatlarımızla, öğretmenlerimizle ve velilerimizle okullarında buluştuk. Özel çocuklarımızın eğitimi, Bakanlık olarak en öncelikli çalışma alanlarımızdan biri. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek, özel çocuklarımızın topluma tam ve etkin katılımını sağlamak için her zaman yanlarındayız"

Bakan Göktaş, Ankara'da gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinde özel çocukların eğitiminin bakanlığın öncelikli çalışma alanları arasında olduğunu vurguladı. Burada çocuklarla bir araya gelen bakan, velilerle de sohbet etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER