Bakan Bayraktar duyurdu! Yeni yılda elektrik ve doğal gaz fiyatları artacak mı, destek devam edecek mi?

Yeni yıl ile birlikte elektrik ve doğal gaza zam gelip gelmeyeceği ve desteğin devam edip etmeyeceği oldukça merak ediliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklama ile konuya son noktayı koydu.

Bakan Bayraktar duyurdu! Yeni yılda elektrik ve doğal gaz fiyatları artacak mı, destek devam edecek mi?

Vatandaşlar yeni yıl ile birlikte elektrik ve doğal gaza zam gelip gelmeyeceği ile desteğin devam etmeyeceği oldukça merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar konu ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan açıklamayı yaptı.

BAKAN BAYRAKTAR BUGÜN GABAR'A GİDİYOR

Dün Silivri’de doğal gaz depolarını yerinde incelediklerini aktaran Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu akşam Gabar’a gideceklerini, Gabar’da petrol üretiminin yapıldığı kuyularda çalışanlarla sondaj faaliyetlerinin başında olacaklarını ifade etti. Bakan Alparslan Bayraktar büyük bir özveri ile çalışmaları yürüten arkadaşlarını tebrik etti.

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZA ZAM GELECEKMİ?, ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ DESTEĞİ DEVAM EDECEK Mİ?

Bakan Bayraktar, yeni yıla girerken vatandaşların elektrik, doğal gaz, enerji maliyetlerinden etkilenmemesi adına desteklerin devam ettiğini açıkladı. Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, herhangi bir fiyat artışı olmadığını söyledi.

BAYRAKTAR ÖNÜMÜZDEKİ YILDA ENERJİ DESTEĞİNİN DEVAM ETMESİ İÇİN GAYRET EDECEKELRİNİ AÇIKLADI!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz desteğinin devam etmesi ile ilgili, önümüzdeki yılda ellerinde gelen bütün gayreti gösterip vatandaşların artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceklerini vurguladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER