Bahar Öztan kimdir, nereli, kaç yaşında, öldü mü, neden öldü?

Yeşilçam sinemasının ünlü isimlerinden birinin daha acı haberi geldi. 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan'ın acı haberi sevenlerini derinden sarstı. Öztan'dan gelen acı haber ardından hayatı ve kariyeri de merak konusu olurken, Haber Ankara okurları için Bahar Öztan'ın merak edilenlerini derledik...

Bahar Öztan kimdir, nereli, kaç yaşında, öldü mü, neden öldü?

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Bahar Öztan 3 kez yendiği kansere dördüncü kez yakalanmıştı.

Öztan, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Kolon kanserine yakalanan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Bahar Öztan'ın acı haberi sevenlerini derinden yaraladı.

Ünlü film yapımcılarının dikkatini çekerek sinema dünyasına adım atan Bahar Öztan'ın hayatı ise merak konusu oldu. İşte, Bahar Öztan'ın yaşamı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 1962 yılında dünyaya geldi. Bir şampuan reklamında oynaması ardından film yapımcılarının dikkatini çeken Öztan, reklam filminin ardından dönemin ünlü modellik ajansına kaydoldu ve fotoromanlarda oynamaya başladı. Bu arada reklam filmlerine de devam etti.

1972 yılında Mahkum filmi ile sinemaya giriş yapan Öztan, 1980 yılında onadığı Şaşkın Milyoner filmi ile yıldızını iyice parlattı.

Bülent Ersoy ve Seda Sayan'ın kadrosunda sahneye çıkan ve şarkı da söyleyen Bahar Öztan, Melahat Pars'tan Türk sanat müziği dersleri aldı ve turnelere katıldı.

Turnelerinden birinde daha sonradan evleneceği mimar Yavuz Çolak ile tanışan Öztan'ın evliliği uzun sürmedi.

Bahar Öztan kimdir, nereli, kaç yaşında, öldü mü, neden öldü?

Bahar Öztan, 2000'li yılların başında ABD'ye gitti ve bir süre Miami'de yaşadı 2006 yılında yeniden Türkiye'ye dönen Öztan, 2007 yılında Aşk Kapıyı Çalınca dizisinde rol aldı.

Dizi ardından yeniden ekranlara veda eden Bahar Öztan, sahip olduğu butik otele yoğunlaştı.

Bahar Öztan, geçtiğimiz yıl 3 kez yendiği kansere yeniden yakalandı ve dördüncü kez savaştığı kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER