Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek oluyor!

Söylediği pek çok şeyin daha öncelerde de bir bir gerçek olmasının ardından ünlü kahin olarak bilinen Baba Vanga'nın 2024 yılı için ekonomiye ilişkin ilk kehaneti gerçek oldu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek oluyor!

Ünlü Kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için açıkladığı kehanetler gerçek olmaya başladı! Daha önce de kehanetlerinin tek tek gerçekleştiği Baba Vanga tarafından 2023 senesinin sonunda bu yıl için özellikle de ekonomi anlamında bazı kehanetlerin gerçekleşeceği belirtilmişti.

BABA VANGA'NIN KAHANETLERİ TEK TEK GERÇEK OLMAYA BAŞLADI!

2024 senesi için Baba Vanga'nın kehanetlerinden ilki ekonomi anlamındaydı. Yaptığı açıklamalarda dünya geneli için"dünya ekonomik krizle yüzleşecek"diyen Baba Vanga'nın kehanetleri gerçekleşmeye başladı bile.

Öyle ki; İngiliz medyası Birleşik Krallık'ta gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) Aralık ayına kadarki üç aylık dönemde beklenenden daha büyük bir oranda, yüzde 0.3 oranında düştüğüne dikkat çekildi. Bununla birlikte Japonya'da ise Yen, ABD doları karşısında 151,97 seviyesine gerileyerek son 34 yılın en düşük seviyesine indi. Ülke şu anda küresel sıralamada dördüncü sıraya geriledi.

Tüm bunların yanı sıra başta Mısır ve Türkiye olmak üzere birçok ülkede de irili ufaklı ekonomik krizler yaşandığı biliniyor.

Ekonomi alanında aktarılan bu kehanetlerin bir diğeri ise sağlık alanında olmuştu. Bu sene sağlık alanında olumlu anlamda gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

BABA VANGA KİMDİR?

Dünyaca üne kavuşan Baba Vanga İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını ve 11 Eylül saldırılarını tahmin ederek uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Çocukken geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle görme kabiliyetini yitiren ve o günden beri kör olan Baba Vanga'nın kehanetlerini yorumlayanlar ünlü kahinin birçok olayı önceden bildiğini ifade ediyor.

SONRAKİ HABER