Aysın Komitgan FETÖ Fetullah Gülen hakkında ne dedi, neden özür diledi?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırırken ölüm haberini duyuran Aysın Komitgan 'ın açıklamaları tepki çekmişti. Komitgan açıklama yaptı.

Aysın Komitgan FETÖ Fetullah Gülen hakkında ne dedi, neden özür diledi?

Aysın Komitgan bu sabah programının açılışında kullanmış olduğu kelimelerle büyük tepki çekmişti. Sabah açılışında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm haberini duyuran Komitgan anonsunda "mekanı cennet olsun" ibaresi kullanması sonrası sosyal medyada adeta linç edilmişti. Komitgan yanlış anlaşıldığını ifade ederek yeni bir açıklamada bulundu.

AYSIN KOMİTGAN NE DEDİ, FETÖ HAKKINDA HANGİ AÇIKLAMADA BULUNDU?

Özel bir televizyon kanalında sabah programı sunan Komitgan "Gün başladı ve şaşkınlık verici bir haberle uyandık. Fetullah Gülen’in öldüğü duyuruldu, haber teyit edildi. Ne diyelim, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanarak büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Video kısa sürede YouTube platformunda gizliye alınırken Komitgan sosyal medyada adete linç edilmişti.

Aysın Komitgan FETÖ Fetullah Gülen hakkında ne dedi, neden özür diledi?

1984 senesinden bu yana gazetecilik mesleğini yaptığını belirten Aysın Komitgan canlı yayın esnasında kullanmış olduğu ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirterek CHP üyesi ve bir Türk vatandaşı olarak FETÖ elebaşının ölümüne rahmet okumasının mümkün olmadığını belirterek herkesten özür diledi. Anansonunu bititirken hatalı bir ifade kullandığını belirten Komitgan hem kendi hem de çalıştığı kurum adına herkesten özür dileyerek destek olanlar için de teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER