Aselsan'dan KPSS'siz personel alımı müjdesi! Detaylar belli oldu

Ülkemizdeki önemli kurum ve kuruluşlar dönem dönem bünyelerine alım yapıyor. KPSS şartı aranmayan ilanlar ise en çok ilgi çeken ilanlar oluyor.

Aselsan'dan KPSS'siz personel alımı müjdesi! Detaylar belli oldu

Türkiye'nin savunma sanayisinde önemli bir rol oynayan ASELSAN vatandaşları heyecanlandıran bir ilan yayınladı. Personel alımı yapılacağını duyan vatandaşlar konunun detaylarını araştırmaya ve bilgi sahibi olmaya başladı.

KPSS OLMADAN İŞ FIRSATI

Günümüzde KPSS sınavı önemli kurumlarda iş sahibi olmak isteyenler için önemli bir şart olarak göze çarpıyor. Belirli bir branşta uzmanlaşan kişiler önlerine çıkan KPSS sınavından dolayı ayrı bir hazırlık dönemi de bu sınav için yaşıyor

İş arayanlara KPSS şartı aranmadan yapılan sınavlar ise ayrı bir müjde olarak nitelendiriliyor. Konu ile ilgili ülkemizin önde gelen kuruluşlarından olan ASELSAN'dan gelen alım haberi vatandaşları heyecanlandırdı.

KADROLAR BELLİ OLDU

Edinilen bilgiye göre ASELSAN belirli kadrolara mühendis alımı yapacak. KPSS şartı aranmayan bu alımların hangi kadroya yapılacağı belli oldu.

Yapılacak alıma katılmak isteyenlerin taşıması gereken nitelik şu şekilde oldu;

güdüm kitleri proje mühendisi
lazer tasarım mühendisi
güdüm kitleri proje değerlendirme ve analiz mühendisi
malzeme ve güvenilirlik mühendisi
güvenilirlik mühendisi,
tank ve zırhlı araçlar sistem mühendisi
sayısal tasarım mühendisi
sayısal donanım tasarım mühendisi

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ASELSAN resmi internet sitesi üzerinden burayatıklayarakdetaylı bilgi alabiliyor. İlk defa girenlerin kayıt oluşturması ve sitede o şekilde ilerlemesi gerekmekte.

SONRAKİ HABER