Arena programı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, Uğur Dündar olacak mı?

Türk televizyonlarının bir dönemine damga vuran Arena programı ile ilgili Uğur Dündar önemli bir açıklama yapmıştı. 81 yaşındaki duayen gazeteci programına yeniden başlayacağını esprili bir dille açıkladı.

Arena programı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, Uğur Dündar olacak mı?

İlk olarak 1992 yılında ekranlara gelen ve Uğur Dündar'ın adını geniş kitlelere duyurmasında büyük rol oynayan Arena programı yıllar sonra yeniden ekranlara gelecek. Sevenlerine bu önemli haberi veren Uğur Dündar yayın günü ve saatini mizahi bir şekilde açıkladı.

Uğur Dündar yıllar önce hakkında vergi kaçakçılığı iddiaları olan Halil Bezmen'in Amerika Birleşik Devletlerindeki evine gitmiş ve orada tartışma yaşadığı görevli Remzi Çelik'i sert bir şekilde darp etmişti.

Arena programı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, Uğur Dündar olacak mı?

"DÜNDAR EFSANE SÖZÜNÜ YENİDEN SÖYLEDİ"

Dündar'ın bu yaşadığı ise yıllardır sosyal medyada bir espri haline gelmişti. Dündar yeniden başlayacağı programının tanıtımını da bu internet efsanesi haline gelen videoyu taklit ederek yaptı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın konuk olduğu tanıtımda Dündar "Sayın Yılmaz kapıyı açar mısınız lütfen diyerek" efsane repliği tekrarladı.

Uğur Dündar'ın efsane programı Arena 25 Eylül'de yeniden yayın hayatına başlayacak. Program Sözcü TV ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Yayınlandığı dönemde zirvede yer alan Arena'nın bu sefer bir çok siyasi program arasında nasıl bir izlenme rakamına ulaşacağı merak konusu oldu.

Arena programında o dönem halkın gündeminde yer alan konuların üzerine gidilmiş ve bir çok önemli habercilik olayına imza atılmıştı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen Dündar her zaman bu programla anılmaya devam etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER