Arefe günü marketler ve AVM'ler kaçta kapanacak?

İslam alemi yaklaşan Kurban Bayramı için araştırmalarını sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesini ifade eden arefe günü için merak edilenler artarken bugün marketlerin ve AVM'lerin saat kaçta kapanacağı ile ilgili sorular da gündeme taşındı.

Arefe günü marketler ve AVM'ler kaçta kapanacak?

Kurban Bayramı bu sene 16 - 19 Haziran tarihleri arasında idrak ediliyor olacak. Kurban Bayramı'nın bir önceki gününe denk gelen Arefe Günü için çeşitli ibadetler yerine getiriliyor. Arefe Günü ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken ''Arefe günü marketler ve AVM'ler kaçta kapanacak?'' sorularına yanıt aranıyor.

Arefe günü marketlerde ve alışveriş merkezlerinde (AVM) işleri olanlar çalışma saatleri hakkında araştırmalar gündeme taşındı. Arefe günü marketlerin va AVM'lerin açılış - kapanış saatleri merak konusu olurken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

AREFE GÜNÜ MARKETLER AÇIK OLACAK MI, SAAT KAÇTA KAPANACAK?

Bu yıl 15 Haziran Cumartesi tarihi Arefe günü marketler açık olacak. Tüm marketler kendi açılış ve kapanış saatlerinde faaliyette olacak. Marketler sabah 09.00 ile akşam 10.00 arasında kapanırken alışverişlerini yapmak isteyenler de bugün marketlere gidebilecek.

Arefe günü marketler ve AVM'ler kaçta kapanacak?

AREFE GÜNÜ AVM'LER AÇIK OLACAK MI, SAAT KAÇTA KAPANACAK?

15 Haziran Cumartesi tarihine denk gelen Arefe günü AVM'ler açık olacak. Tüm AVM'ler kendi açılış ve kapanış saatlerinde faaliyette olacak. AVM'ler sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasında kapanırken alışverişlerini yapmak isteyenler de bugün AVM'lere gidebilecek.

SONRAKİ HABER