Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak?

Kurban Bayramı öncesi idrak edilen arefe günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Arefe günü marketlerin çalışma durumları merak konusu olurken hizmet durumu ile ilgili detayları derledik.

Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak?

İslam alemi pazar günü itibariyle Kurban Bayramı'nı idrak ediyor olacak. Kurban Bayramı için hazırlıklar sürerken bir yandan da arefe günü hakkında araştırmalar yapılıyor. Arefe günü marketlerin çalışma durumları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede ''Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak?'' sorularına da yanıt aranıyor.

Bayrama sayılı günler kala hazırlıklar sürüyor. Vatandaşlar bayram öncesinde alışverişlerini tamamlamaya özen gösterirken marketlerin arefe günü ve bayram süresince açık olup olmayacağı merak ediliyor.

MARKETLER AREFE GÜNÜ AÇIK MI?

Arefe günü yani 15 Haziran Cumartesi günü marketler normal mesailerine devam edecek. Arefe günü marketler açık olacakken bir yandan da bayram tarihleri için araştırmalar başladı. ''Bayramda marketler açık olacak mı?'' sorusu araştırılmaya devam ederken Kurban Bayramı süresince marketlerde ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar bayramda marketlerin açık olup olmadığını sorguluyor.

Arefe günü marketler açık mı, saat kaçta kapanacak?

BAYRAMDA MARKETLER AÇIK OLACAK MI?

Bayram süresince marketlerin çalışma saatleri kurumlara göre farklılık gösterebiliyor. BİM market bayram süresince ilk iki gün kapalı olurken 3 ve 4. bayramda hizmet verecek. A101 şubelerinin bayramın ilk günü kapalı olması ve ikinci günden itibaren hizmet vermeye başlaması bekleniyor. ŞOK market şubelerinin bayramın ilk günü saat 12:00'den sonra hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor. Gideceğiniz marketin resmi duyurularını takip ederek çalışma saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

SONRAKİ HABER