Arefe günü kuyumcular açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı arefe hakkında pek çok soruya yanıt aranıyor. Arefe Günü olan 15 Haziran Cumartesi tarihi için kuyumcuların çalışma durumları sorgulanıyor.

Arefe günü kuyumcular açık mı, kapalı mı?

İslam alemi 15 Haziran tarihinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban Bayramı için geri sayım başlarken yatırım yapmak, düğünü ya da borcu olanlar da arefe günü kuyumcuların çalışma durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Kuyumcuların çalışma durumu arefe günü ile beraber merak edildi. Kuyumcuların 15 Haziran tarihinde açık olup olmadığı araştırılanlar arasında yer alırken yarım gün resmi tatil olan arefe günü için ''Kuyumcular arefe günü açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

AREFE GÜNÜ KUYUMCULAR AÇIK MI, KAPALI MI?

''Kuyumcular arefe günü ve bayramda açık mı, kapalı mı?'' sorusu gündemin araştırılan konuları arasında yer alıyor. Altın alıp satacaklar, Kurban Bayramı'nda ve arefe günü kuyumcuların çalışma saatlerini sorguluyor. Arefe günü yarım gün resmi tatil olacak. Ancak kuyumcuların arefe günü tam gün açık olması bekleniyor.

Arefe günü kuyumcular açık mı, kapalı mı?

BAYRAMDA KUYUMCULAR ÇALIŞIYOR MU?

Kuyumcuların Kurban Bayramı boyunca kapalı olması öngörülüyor. Bayramın bittiği 20 Haziran günü kuyumcu dükkanlarının çalışmalarına devam edeceği biliniyor.

SONRAKİ HABER