Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı?

Kurban Bayramı öncesinde kutlanan arefe günü ile ilgili olarak pek çok araştırma yapılıyor. Arefe Günü kargoların açık olup olmadığı ve kuryelerin dağıtıma çıkıp çıkmayacağı merak edilirken araştırmalar da başladı.

Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı?

Kurban bayramından bir gün öncesine denk gelen arefe günü, bayramdan bir gün öncesi için kullanılır. Müslümanlar bu anlamlı günü çeşitli ibadetlerle geçirdiği bilinirken Kurban Bayramı öncesinde bazı sorular da gündeme taşındı.

Kurban Bayramı arefe gününde kargo şirketlerinin çalışma durumları merak konusu olurken ''Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

Bayram süresince kargolar kapalı olacak. Arefe günü ise kargoların yarım gün çalışacağı ifade edilirken yalnızca PTT Kargo hizmet vermeyecek. Aras Kargo, Yurtiçi, MNG, PTT, Sürat Kargo, Hepsijet, Trendyol Ekspress kargo firmaları resmi tatillerde ve pazar günü çalışmazken kargoların 15 Haziran Cumartesi günü teslimat yapıp yapmadığı ile ilgili güncel bilgiyi kargo müşteri hizmetleri aracılığıyla da öğrenmenizde fayda bulunuyor.

Arefe günü kargolar açık mı, kuryeler dağıtım yapacak mı?

AREFE GÜNÜ KURYELER DAĞITIM YAPACAK MI?

Arefe gününe denk gelen 15 Haziran Cumartesi günü kargolar yarım gün çalışacak. Öğleden sonra ise hizmet vermeyecek. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi için kargo beklediğiniz kargo firmalarını ve şubelerini arayarak da öğrenebilirsiniz.

KARGOLAR NE ZAMAN ÇALIŞACAK?

PTT Kargo dışındaki kargo firmaları 20 Haziran tarihinde hizmet vermeye devam edecek. Ancak bu durum firmaya göre değişim gösterebilir.

SONRAKİ HABER