Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Arefe günü eczane çalışma saatleri

Arefe günü araştırmaları devam ederken bu kez gündeme eczanelerin çalışma saati geldi. Eczanelerin arefe günü çalışma saatleri belli olurken merak edilenleri derledik.

Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Arefe günü eczane çalışma saatleri

İslam alemi Kurban Bayramı'nı idrak edecek olmanın heyecanını yaşarken bir yandan da arefe ve bayram günlerine dair sağlık kuruluşlarının çalışma saatlerini araştırmaya devam ediyor. Arefe günü eczanelerin çalışma durumu merak edilirken ''Arefe günü (yarın) eczaneler açık mı? 2024 Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı ve arefe günü eczane çalışma saatleri nedir?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı.

Kurban Bayramı arefesi eczane çalışma saatleri, sağlık kuruluşlarında işleri olanlar tarafından araştırılıyor. Resmi tatillerde kapalı olan eczaneler hakkında ''Eczaneler arefe günü açık mı, kapalı mı? 2024 arefe günü eczaneler saat kaça kadar açık?'' sorularına yanıt aranıyor.

AREFE GÜNÜ ECZANELER AÇIK MI, KAPALI MI?

Eczane çalışma saatleri başlıca gündem maddeleri arasında yer alıyor. Bu yıl Kurban Bayramı arefesinde eczanelerin açılış ve kapanış saatleri merak ediliyor. Arefe günleri yarım gün resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu nedenle eczaneler arefe günü saat 09.00 - 13.00 saatleri arası açık olup, 13.00 sonrası sadece nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede Kurban Bayramı boyunca kapalı olacak eczanelerin yerine nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek.

SONRAKİ HABER