Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor?

Kurban Bayramı öncesinde arefe günü borsanın çalışma durumu merak edildi. Arefe günü borsaların çalışma durumları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yatırımcıların araştırmaları başlarken borsada arefe günü mesai durumu merak edildi.

Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor?

Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü itibariyle idrak edilecek. Arefe günü ile ilgili araştırmalar devam ederken ''Borsa arefe günü açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor? Borsa bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Borsa çalışma saatleri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Kurban Bayramı ve arefe günü için Borsa İstanbul hakkında araştırmalar yapılırken ''Arefe Günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık?'' soruları öne çıkan başlıklar arasında yer aldı. Borsa İstanbul çalışma saatlerini derledik.

Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor?

AREFE GÜNÜ BORSA AÇIK MI, KAPALI MI?

Piyasayı yakından takip eden yatırımcılar borsa çalışma saatlerine odaklandı. Kurban Bayramı'nın gelişi ile arefe günü ve bayramda borsaların açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak ediliyor. Borsa İstanbul, resmi tatillerde kapalı oluyor. Arefe günü borsa yarım gün açık oluyor ve saat 13.00'e kadar borsa de işlem yapılabiliyor.

Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaçta kapanıyor? - Resim : 2

KURBAN BAYRAMINDA BORSA KAPALI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Borsa Kurban Bayramı'nda kapalı olacak. 16 Haziran tarihinde ara verecek olan Borsa İstanbul, 20 Haziran Perşembe günü açılacak ve işlemler de kaldığı yerden devam edecek.

SONRAKİ HABER