Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı?

Aktarılan son dakika haberine göre Juventus’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden Arda Güler’in transfer edildiği açıkladı. Bu gelişme sonrasında Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı sorusu gündem oldu.

Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı?

Juventus, sosyal medya hesabı üzerinden İngilizce olarak Arda Güler’in transfer edildiğini duyurması sonrasında başarılı futbolcu bir anda gündem oldu.

"JUVENTUS'A HOŞ GELDİN ARDA GÜLER"

Yapılan paylaşımda İngilizce olarak, “Juventus’a hoş geldin Arda Güler. Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası. Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısın?” denildi. Ancak gerçek çok geçmeden anlaşıldı.

Daha sonra Juventus yaptığı açıklamasında hesabının hacklendiğini duyurarak bu haberin gerçekliği yansıtmadığını ifade etti.

ARDA GÜLER JUVENTUS’A TRANSFER OLDU MU?

Konu ile ilgili Juventus resmi hesabı üzerinden açıklama yaparak hesaplarının hacklendiğini belirtti. Yayımlanan yanlış bilgilerin dikkate alınmaması gerektiği ifade edilirken, konuya ilişkin şu paylaşım yapıldı:

“Yeni hesabımız İngilizce hacklendi. Yayımlanan yanlış bilgileri görmezden geliniz. Juventus İngilizce hesabımızın güvenliği ihlal edildi. Lütfen bu hesapta yayınlanan yanlış bilgileri dikkate almayın. Konu üzerinde çalışıyoruz”

ARDA GÜLER REAL MADRİD'TE

Yaşanan bu gelişme sonrasında özellikle Türkiye’den pek çok kişi Arda Güler’in Juventus Kulübü’ne transfer olup olmadığını merak ediyordu. Yapılan bu açıklamayla birlikte Arda Güler’in Juventus’a transfer olduğu açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Arda Güler Real Madrid’te kalmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER