Aralık 2023 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

Aralık ayında bir araya gelecek olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Kabine Toplantısında çıkacak kararlar ve kamuoyu ile paylaşılacak olan konu başlıkları merak edilirken toplantı tarihi de sorgulanmaya devam ediyor.

Aralık 2023 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftada bir araya geliyor. Kritik birçok konuyu değerlendiriyor. Son toplantı 6 Aralık tarihinde düzenlenirken yeni toplantının tarihi de merak ediliyor. Asgari ücret, memur ve emekli zammı gibi konular için gözler yeni Kabine toplantısına çevrildi.

Yılın son Kabine toplantısından çıkacak kararlar milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken 6 Aralık günü yapılan son Kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun gündemi sebebi ile 18 Aralık günü yapılması planlanan toplantı gerçekleşmedi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı takvimine göre iki haftada bir düzenlenen Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun gündemi nedeniyle 18 Aralık günü yapılmamıştı. Toplantının 25 Aralık Pazartesi günü saat 15.30'da yapılması bekleniyor.

Aralık 2023 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

Kabine gündeminde ise; terörle mücadele, İsrail'in Filistin'e saldırıları, asgari ücret, emekli ve memur maaşları gibi başlıkların olması bekleniyor. Kabine toplantısı için henüz net bir tarih bulunmuyor. Kabine toplantısında 2 günde verdiğimiz 12 Şehidimizin ardından da terörle mücadele konusu dikkat çekilmesi bekleniyor.

Özellikle zam konusunun gündeme alınması beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER