Araç sahipleri müjde! Benzine indirim geliyor

Son zamanlarda artan fiyatlarıyla gündemden düşmeyen benzin ve motorinden bu sefer güzel haber geldi. Benzine indirim geleceği haberi geldi.

Araç sahipleri müjde! Benzine indirim geliyor

Geçtiğimiz günlerde vergi ve kur artışlarının ardından petrol fiyatlarındaki yükseliş, akaryakıtta zam yağmuruna neden olmuştu. Vergi ve kur artışlarının ardından petrol ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artışın etkisiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmişti.

screenshot-23.jpg

Piyasadaki dalgalanmalar hep yukarı seviyelere çıkarken son yapılan açıklamalarla vatandaşın yüzü güldü. Benzine indirim yapılacağı açıklamasından sonra ne kadar indirim yapılacağı merak konusu oldu. 25 Eylül 2023 Pazartesi günü benzin fiyatlarında ne kadar, akaryakıta kaç TL indirim gelecek?

Milyonlarca araç sahibinin gözü akaryakıt fiyatlarındayken sevindirici haber geldi. Hafta başında akaryakıttaki güncel fiyatları ve gelecek indirimleri Haberankara.com okurları için derledik.

screenshot-22.jpg

AKARYAKITA KAÇ TL İNDİRİM GELİYOR?

Geçtiğimiz hafta motorine gelen zamlarla birlikte fiyatlar 38,56 TL'den bir anda 40,03 TL'ye yükselmişti. Araç sahipleri tarafından akaryakıt haberleri sıkı sıkı takip edilirken son olarak benzin indirimi ile ilgili gelişme yaşandı. Buna göre, salı gecesinden itibaren, çarşamba gününden geçerli olmak üzere benzine 1,15 TL indirim bekleniyor.

25 EYLÜL AKARYAKITTA GÜNCEL FİYATLAR

ANKARA
Benzin: 39,14 TL
Motorin: 40,58 TL
LPG: 17,75 TL

İSTANBUL
Benzin: 38,56 TL
Motorin: 40,03 TL
LPG: 17,33 – 17,78 TL

İZMİR
Benzin: 39,24 TL
Motorin: 40,74 TL
LPG: 17,40 TL

SONRAKİ HABER