AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır?

Açık Öğretim Lisesi'nin (AÖL) 23 -24 Aralık'ta 1. dönem sınavları yapılmıştı. Sınava giren açık öğretim öğrencileri merakla sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve sınav sonucu sorgulama ekranını nasıl açacaklarını merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınavları 23 - 24 Aralık tarihleri arasında 3 şeklinde yapılmıştı. Sınava giren açık öğretim öğrencilerinin gözü, kulağı sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe kilitlendi.

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavlarıa giren ve ifade edilen tarihler arasında sınavlara katılan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklamaya gözlerini çevirdi. 27 Aralık tarihinde Açık Öğretim Lisesi sınavı soru ve cevapları ilan edilmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin meraklarına son verecek müjdeli haberi verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve başvuruna ekranına nasıl ulaşılacağına dair bilgileri resmi sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır?

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yayımladığı takvim ile soru işaretlerini oratadan kaldırdı. Buna göre Açık Öğretim Lisesi sonuçları 24 Ocak 2024 Çarşamba günü yayınlanacağını açıkladı.

AÖL SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI NASIL AÇILIYOR?

Açık Öğretim Lisesi sınavına giren öğrenciler sonuçları görmek için aolweb.meb.gov.tr adresinden bakabilecek. Adaylar TC kimlik numarası ve şifreleri ile sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER