Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınından son dakika! Bakan Yumaklı açıkladı!

24 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde başlayan yangın bugün kontrol altına alındı. Açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınından son dakika! Bakan Yumaklı açıkladı!

24 Temmuz'da akşam saatlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde orman yangını meydana gelmişti. Bunun ile birlikte 4 gündür devam eden yangın bugün kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, karadan ve havadan müdahale yapıldığını ifade etti. Yapılan müdahalelerin sonuç verdiğini söyleyen Yumaklı, yangının kontrol altına alındığını da sözlerine ekledi.

Bakan Yumaklı, yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti. Ayrıca sosyal medya hesabından da yangına dair detaylı bilgi paylaştı. Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen orman yangınına havadan ve karadan müdahale edildiğini çalışmaların sonuç verdiğini açıklamalarına ekledi.

Yangının ilk anından itibaren çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Bakan Yumaklı, "Yangının ilk anından itibaren cansiparane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık." dedi.

SONRAKİ HABER