Antalya'da orman yangınında alevler yükseldi! Bakanlık son durumu paylaştı!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki yangın devam ediyor. Bunun il birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangın bölgesine gidiyor.

Antalya'da orman yangınında alevler yükseldi! Bakanlık son durumu paylaştı!

Dün akşam saat 21.08 Antalya'nın Göynük Değirmendere Mahallesi'nde mezarlık mevkisinde meydana gelen yangın devam ediyor. Bunun ile birlikte yangının rüzgarın etkisi ile daha çok yayıldığı da ifade ediliyor.

YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

yangin-77.jpg

Dün gece meydana gelen yangın arazöz ve iş makineleri ile söndürülmeye çalışılıyor. Bunun dışında 11 uçak, 22 helikopter ise yangını söndürmek için denizden aldığı suyu yangına götürüyor. Ayrıca yoğun hava trafiğinin yaşandığı bölgede uçak ve helikopterler yangını söndürmek için müdahaleye devam ediyor.

yangin23.jpg

Hava ekipleri dışında kara ekipleri de yangını söndürmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, alevlerin yayılması halinde ise müdahale noktaları oluşturdu. Ayrıca polis ve jandarma ekipleri de belirlenen noktalarda tedbir aldı.

BAKAN YUMAKLI YANGIN BÖLGESİNE DOĞRU YOLA ÇIKTI

screenshot-3.png

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise yangın bölgesine doğru yola çıktı. Açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesinden yapıldı. Ayrıca bakanlık, yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

SONRAKİ HABER