Antalya Kemer'deki orman yangını devam ediyor! Müdahale gece boyunca sürdü!

Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Değirmendere Mahallesi'nde çıkan orman yangını devam ediyor. Ekipler ise yangını söndürmek için yoğun bir mücadele veriyor.

Antalya Kemer'deki orman yangını devam ediyor! Müdahale gece boyunca sürdü!

Pazartesi günü saat 21.08'de Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Değirmendere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın devam ediyor. Bunun ile birlikte nedeni henüz bilinmeyen yangın ikinci gününde de devam ediyor. Ekipler ise yangını söndürmek için mücadele veriyor.

Antalya Kemer'deki orman yangını 2. gününde - 7

Rüzgarın etkisi ile alevler büyümeye devam ediyor. Bunun ile birlikte gece boyu gece görüşlü helikopterler yangını söndürmek için yoğun mesai harcadı.

Antalya Kemer'deki orman yangını 2. gününde - 4

Helikopterlerin su aldığı yer çok yakın olduğu için yangının kontrol altına alınması bekleniyor. Fakat henüz Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen yangın söndürülmüş değil.

11 uçak ve 22 helikopter bölgede gün boyu yangını söndürmek için çalıştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, devam eden yangın hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Kemer'deki orman yangını 2. gününde - 5

Müdahale işleminin devam ettiğini ifade etti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yangın bölgesine intikal etti. İki Bakan, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığında yangın yönetim aracından çalışmalarına devam ediyor.

SONRAKİ HABER