Ankara'ya varan Tanju Özcan'dan çağrı! Değişimden yana olan tüm yurttaşları Genel Merkez önüne bekliyorum!

Ankara'ya varan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün genel merkezde olacağını belirterek "Değişimden yana olan tüm cesur yurttaşlarımı Genel Merkez önüne bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Ankara'ya varan Tanju Özcan'dan çağrı! Değişimden yana olan tüm yurttaşları Genel Merkez önüne bekliyorum!

Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ve Muharrem İnce'nin( Sonradan çekildi) aday olduğu 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin 2. tura kalmasıyla seçimde sonradan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu aday olarak çıkmıştı. Seçimin 2. turunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında az farkla kaybeden Kılıçdaroğlu tepkilerin hedefi olmuştu.

Seçim mağlubiyetinin ardından CHP'de "istifa" ve "değişim" tartışmaları sürerken, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında da tansiyon yükselmişti. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara'ya yürüyüş başlatmıştı.

"DEĞİŞİMDEN YANA OLAN TÜM CESUR YURTTAŞLARIMIZI GENEL MERKEZ ÖNÜNE BEKLİYORUM"

Son olarak Ankara'ya varan Tanju Özcan, bugün genel merkezde olacağını belirterek "Başkentimiz Ankara’dan tüm Türkiye’ye günaydın. 203 kilometre yürüdüm, Genel Merkeze sadece 4 kilometre uzaklıktayım. Bugün önce Saat:12.00’da Anıtkabir’de Atamı ziyaret edip, ardından Saat:17.00’da CHP Genel Merkezi önünde olacağım. Değişimden yana olan tüm cesur yurttaşlarımı Genel Merkez önüne bekliyorum." ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZE ALINMAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı iddia edildi. Konunun sorulduğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, iddiaları yalanlayarak, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir kendisinin derdi partimizde dinlenir, çayını, kahvesini içer. Biz paraları gasp edildiği için AK Parti Genel Merkezi'ne yürüyen şehit yakınlarını ve gazileri dövdüren bir parti olmadık, olmayacağız. AK Parti değiliz biz" ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2 Temmuz'da Bolu Meydanı'nda başlattığı yürüyüşünü 12 Temmuz'da Ankara'ya varmasıyla tamamladı. Böylelikle Özcan 10 gün yürümüş oldu.

SONRAKİ HABER