Ankaralılar dikkat 3150 İşçi alımı olacak! KPSS şartı yok... En az ilkokul mezunu

Son dönemde kurumların yaptığı personel alımları dikkat çekiciyken, yani bir gelişme yaşandı. İŞKUR, 3150 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuruda en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Ankaralılar dikkat 3150 İşçi alımı olacak! KPSS şartı yok... En az ilkokul mezunu

Türkiye'de binlerce iş arayan vatandaşların başvuru yaparken ilk başvurdukları yer olan İŞKUR, 3150 işçi alımı yapacağını açıkladı. 22 Temmuz 2023 tarihinde Yapılan açıklamaya göre ülkedeki birçok yerde alımların yapılacağı aktarıldı. İşte detaylar...

fnsfcxztnra.jpg

Başvuru şartları açıklandı

İŞKUR'un sitesinden yapılacak olan başvurularda toplam 3150 işçi alınacak. Bu doğrultuda başvurmak isteyen adaylardan istenen genel başvuru şartları şunlar:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Özellikle adaylardan KPSS şartı istenmezken, ilkokul mezunu olmalarına da vurgu yapıldı.

616x321-gsb-1200-kyk-personel-alimi-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-gsb-personel-alimi-basvurusu-nasil-yapilir-ne-zaman-1665575803241.jpeg

Yeni ilanlar yayınlandı

İŞKUR'un sitesinden yapılacak olan başvuruların bulunduğu iller arasında Ankara da bulunuyor. Başkentin dışında İstanbul, İzmir, Çankırı, Çanakkale ve 30 farklı şehirde personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, İŞKUR'un resmi internet adresi olan https://www.iskur.gov.tr/ üzerinden hem daha detaylı bilgi alabilir hem de başvuruda bulunabilirler.

SONRAKİ HABER