Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahaya inen ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, adliyeye sevk edildi.

Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 5 kişi adliyeye sevk edildi.

OLAYLAR NASIL BAŞLADI?

Trendyol Süper Lig 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Ankaragücü'nün golünü 14. dakikada Olimpiu Morutan atarken Çaykur Rizespor'un golünü 90+7. dakikada Gaich attı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Halil Umut Meler, Ali Sowe'a ikinci sarıdan kırmızı kartını gösterdi. Meler'in bu kararı tribünlerden büyük tepki topladı ve mücadelede tansiyon arttı. İlerleyen dakikalarda Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'da kırmızı kart gördü. Dakikalar 90+7'yi gösterirken Çaykur Rizespor'un beraberlik golü geldi ve tepkiler daha da artmaya başladı.

Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi

Halil Umut Meler'in 90 dakikayı bitiren düdüğünün ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakeme yumruk attı. Yaşanan arbedede hakem Meler yerde kaldı. Emniyet güçlerinin yardımı ile Meler yardımı ile sahayı terk etti ve ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tetkiklerin ardından hakem Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu saptandı.

SONRAKİ HABER