Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı

Ankara'da Veteriner Hekim, kedisi ölen bir kadın ve yanındaki 4 arkadaşı tarafından saldırıya uğradı ve kliniği dağıtıldı. Veteriner hekime Saldırıda bulunan A.K., serbest bırakıldı.

Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı

Başkent Ankara'da yaşanan olayda A.K. adlı kadın, enfeksiyon tedavisi gören kedisinin yaşamını yitirmesi üzerine 4 arkadaşı ile kliniği basıp, veteriner hekim C. E.'yi tokatlayarak darp etti ve klinikteki eşyaları dağıttı. Yaşanan olay, güvenlik kamerasına yansırken, kliniği basıp veteriner hekime saldıran A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

arac-2.jpg

"Hiç kabul edilir bir şey değil"

Yaşadığı saldırı hakkında düşüncelerini dile getiren Veteriner Hekim C.E., "İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde gerçekleşen saldırı, C.E.nin sahibi olduğu veteriner kliniğinde meydana geldi. Kliniği basan A.K., erken doğum yapan Victoria isimli kedisi, enfeksiyon kaptığı için veteriner kliniğine götürdü. Klinikte tedaviye altına alınan kedi, 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

A.K., kedisi Victoria'nın ölümünden sonra sorumlu tuttuğu kliniği 4 arkadaşıyla basarak, veteriner hekim C.E'ye saldırıda bulundu. A.K., Eroğlu'na tokat atıp, saçından çekerek ve başına vurarak darp etti. Klinikteki eşyaları da dağıtan A.K., görevliler tarafından güçlükle sakinleştirebildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda saldırıyı gerçekleştiren A.K., olay anında darp ettiği veteriner hekime, "Seni rezil ederim. Seni boğarım. Bekle ben sana daha neler yapacağım. Demek öyle, al sana klinik" şeklinde tehditler savururken klinikteki eşyaları da dağıttı. Kliniğin şikayeti üzerine polis merkezine götürülen A.K., ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

arac-3.jpg

“Önce tokat attı, sonra darp etti”

Veteriner hekim C.E., kedinin erken doğum yapması ardından üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığını, yapılan müdahalelere rağmen hayvanı kurtaramadıklarını ifade etti. Kedinin sahibine durumu izah ettiklerini belirten C.E., "Önce telefonda arkadaşımı tehdit ettiler. Ardından ben kliniğe geldikten sonra 5 kişi geldiler. Kedinin sahibini, durumu anlatmak üzere muayene odasına aldım. Ama beni hiç dinlemeden üstüme saldırdı. Önce tokat attı, sonra darp etti. Ardından klinikteki eşyaları fırlattı. O kaosun ortasında arkadaşlarıma polisi aramalarını söyledim. Sonrasında beraber karakola gittik. Şikayetçi olduk; ama bu anda polisin hiçbir yaptırımı olmadı." ifadelerine yer verdi.

kedisinin-olumunden-sorumlu-tuttugu-veterineri-darbetti-8511-dhaphoto11-64cb5bbaaca05-001.jpg

Şüpheli A.K.'nın serbest bırakıldığını ve hala büyük korku yaşadığını anlatan C.E., "Kendimizi güvende hissedemiyoruz. Üstelik çok ciddi maddi kaybım da var. Bunun için de bir şey yapılmasını istiyorum. Hayvanlarla uğraşmak değil insanlarla uğraşmak yorucu oluyor. İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Hayatımda ilk kez böyle bir saldırıya uğradığım için hala şok içerisindeyim. Bunun bir karşılığı olmalı. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil. Çok kızgın ve öfkeliyiz. Bunun bir karşılığı olsun" açıklamalarında bulundu.

SONRAKİ HABER