Ankara'da terör örgütüne yönelik Kahramanlar-46 operasyonu düzenlendi

Aralarında Ankara'nın da olduğu 9 ilde terör örgütlerine yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. "Kahramanlar-46" adı verilen operasyonda bir çok şüphelinin kıskıvrak yakalandığı açıklandı.

Ankara'da terör örgütüne yönelik Kahramanlar-46 operasyonu düzenlendi

81 İlin tamamında emniyet güçleri titizlikle devam eden takip ve araştırmaları sonucunda tespit ettikleri yer ve şahısları etkisiz hale getirmek için operasyonlarına devam ediyor. Son olarak 9 ilde eş zamanlı bir operasyon düzenlendiği açıklandı.

Resmi açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapıldı. Bakanlığının henüz 1. yılını bile doldurmadan yurt içi ve yurt dışında bir çok suçtan aranan şahıs ve suç örgütlerini etkisiz hale getirilmesi ile adından söz ettiren Ali Yerlikaya önemli bir açıklama daha yaptı.

28 KİŞİ YAKALANDI

Aralarında başkent Ankara'nın da yer aldığı 9 ilde eş zamanlı olarak terör örgütü mensuplarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini ve adının “Kahramanlar-46 olduğunu açıklayan Bakan Ali Yerlikaya ”Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Sakarya, Denizli, Ankara, Adana, Düzce, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve Yalova’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda toplam 28 kişinin yakalandığını ifade eden Bakan Yerlikaya gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda döviz ve Türk Lirasının da ele geçirildiğini açıkladı.

Sabahın erken saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın resmi X hesabından yapılan paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Benzer ve sonucu çok önemli operasyonların süratle gerçekleştirilmesi ve detaylarının kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor

SONRAKİ HABER