Ankara'da suç örgütüne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Başkent Ankara'da, "Ayhan" kod adlı şüphelinin liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi daha gözaltına alındı.

Ankara'da suç örgütüne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli operasyonunda suç örgütünün lideri olan B.K, dün Esenboğa Havalimanı kontrol noktasında yakalandıktan sonra beraberinde 4 kişi daha gözaltına alınmıştı. Bu yakalamaların ardından soruşturma daha da genişletildi.

Polis ekipleri, Ankara merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı, Kocaeli, Çorum ve Konya'da sabaha karşı baskınlar düzenledi ve suç örgütü ile bağlantılı olduğu düşünülen 20 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylece toplam gözaltına alınan kişi sayısı 25'e ulaştı.

ayhan-bora-kaplan.webp

Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ve Mermi

Operasyonlar sırasında şüphelilerin adreslerinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi.

"Ayhan" kod adını kullanan şüpheli hakkında daha önce "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "kasten yaralama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından yakalama kararı bulunduğu belirtilmişti. Şu anki operasyonlarla birlikte soruşturma daha fazla detay ortaya çıkarabilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER