Ankara'da silahlı saldırı! 3 Yaralı

Başkent Ankara'da gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir silahlı saldırı yapıldığı ve yararlananlar olduğu öğrenildi.

Ankara'da silahlı saldırı! 3 Yaralı

Ankara gece saatlerinde yaşanan gelişme gündeme bomba gibi düştü. Ankara'nın önemli ilçelerinden olan Altındağ'da silahlı saldırı düzenlendiği ve yararlıların olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Altındağ ilçesi Yıldıztepe yaşanan silahlı saldırıda bir grup gencin otururken bir anda bir kişinin yanlarına gelerek ateş etmeye başladığı ve bu saldırı sonucunda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Henüz hangi amaçla gerçekleştirildiği belli olmayan saldırıda bir can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu.

Bir gecekondu enkazında otururken uğradıkları silahlı saldırı sonucu şok olan kişilerin yaşadığı durumu gören çevrede sakinleri ise polise ve sağlık ekiplerine hızlıca durumu bildirdi. Gece saatlerinde yaşanan korku dolu anlar sonrası vatandaşların bilgilendirmesi ile olay yerine ilgili birimler hızlıca geldi.

Ankara'da silahlı saldırı! 3 Yaralı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılara hızlı bir şekilde müdahale edilmesi için sağlık ekipleri onları en yakın hastanelere götürürken polis ekipleri de söz konusu silahlı saldır ile ilgili geniş bir soruşturma başlattı. Yaşanan bu silahlı saldırı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alırken vatandaşlar artık sokaklarda bu tarz hadiselerden dolayı rahatsız olduklarını ve kendilerinin güvende hissetmediklerine dair yorumlar yaptılar.

Emniyet güçlerinin söz konusu silahlı saldırı ile ilgili çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlaması ve suçlulara gerekli cezaları vermesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER