Ankara'da şiddetli yağış can aldı! Yağmurdan korunmak isteyen kişilerin üzerine tabela devrildi

Ankara'da etkili olan şiddetli sağanak yağış ne yazık ki can aldı. Şiddetli yağıştan korunmak isteyen 20 yaşındaki genç kız altına sığındıkları tabelanın çökmesi üzerine hayatını kaybetti.

Ankara'da şiddetli yağış can aldı!

Ankara'da bir anda bastıran şiddetli sağanak yağış il genelinde hayatı olumsuz etkilerken, pek çok yerde yoğun şimşekler elektrik kesintileri yaşanmasına neden oldu. Bir anda bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mağduriyet yaşarken ne yazık ki şiddetli yağış nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti.

20 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ DEVRİLEN TABELANIN ALTINDA CAN VERDİ!

Ankara’da akşam saatlerde başlayan sağanak yağıştan korunmak isterken saklandığı tabelanın altında kalan kadın hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Başkentte saat 21.30 sularında gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, Sincan ilçesi Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde yağmurdan korunmak isteyen 2 kişi, 10 metreye 5 metre ölçülerindeki bir tabelanın altına sığındı.

Fırtınanın da etkisiyle yerinden kopan tabela yağmurdan kaçarak sığınan 2 kişinin üzerine düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Tabelanın devrilmesinin ardından aynı bölgede yer alan vatandaşlar yardıma koşarken uzun süre uğraş vererek genç kızı kurtarmaya çalıştı. Ekiplerin yapmış oldukları müdahalenin ardından sağlık ekiplerinin ulaştığı genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden kişinin A.Y. isimli 20 yaşındaki genç kız olduğu belirlenirken diğer kişinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER