Ankara'da karşıdan karşıya geçen aileye araba çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

Ankara'dan gelen bir haber okuyanları derinden etkiledi. Edinilen bilgiye göre üst geçici kullanmayıp araçların kullandığı yol kenarından karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir aileye araba çarpması sonucu 3 kişi vefat etti.

Ankara'da karşıdan karşıya geçen aileye araba çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

Okuyanları üzen haber Ankara'dan geldi. Yaşanan bir kaza trafik kurallarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Edinilen bilgiye göre Temelli'de meydana gelen kaza 4 kişiden oluşan bir aile karşıdan karşıya geçmek için üst geçici kullanmayıp akan trafiğin olduğu bölgeden karşıya geçmek istedi. Bir anneanne, kızı ve 2 torundan oluşan 4 kişi karşıya geçmek için hareketlendiği esnada bir araba çarptı.

Yaşanan acı olay sonrasında Anneanne F.Ö, kızı Ş.Ö, ve Ö.Ö olay yerinde hayatını kaybetti.10 yaşındaki erkek çocuğu E.Ö'nün ise yaralı ve halen hayatta olduğu bildirilirken, söz konusu elim hadise trafik kurallarının ve üst geçit kullanmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Ankara'da karşıdan karşıya geçen aileye araba çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

“BİR ANDA BİR SES DUYDUK VE GELDİK”

Kazaya tanık olan olay yeri tanığı M.Ç ise “Bir anda ses duyduk ve geldik. Araç 4 kişiye çarpmış. 2 çocuk, bir anne ve anneannesi. Duyduğumuza göre 3 kişi ölmüş, 1 erkek çocukta yaşıyormuş” dedi. Olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ve emniyet güçlerinin sevk edilmesinin ardından, yaralı çocuk hızlı bir şekilde en yakın devlet hastanesine götürüldü.

3 kişinin hayatını kaybettiği kazada araç sürücüsünün gözaltına alındığı ve konu ile ilgili emniyet birimlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi. Olaya tanık olanlar ise yaşananları üzüntü ile takip etti.

SONRAKİ HABER