Ankara'da kaçak sigara operasyonu! 51 bin 300 paket ele geçirildi

Ankara'da polis tarafından yapılan operasyonda 51 bin 300 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da kaçak sigara operasyonu! 51 bin 300 paket ele geçirildi

Ankara'da, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, yasadışı yollarla üretilen ve bandrolsüz olarak piyasaya sürülen sigaraların dağıtımı engellendi.

Güneydoğu illerinde üretilen ve Başkent'e getirilen bu sigaraların izi, titizlikle yürütülen operasyon sonucunda bulundu. Salı akşamı Gölbaşı ilçesinden giriş yapan bir araç ve içindeki 4 kişi takibe alındı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Operasyon Detayları

Başkent Ankara'da, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, yasadışı yollarla üretilen ve bandrolsüz olarak piyasaya sürülen sigaraların dağıtımı engellendi.

Operasyonun odak noktası, Güneydoğu illerinde üretilen bu sigaraların Ankara'da satılmasıydı. Salı günü akşam saatlerinde Gölbaşı ilçesinden giriş yapan bir aracın izlenmesi sonucu, Etimesgut ilçesindeki bir depo belirlendi. Bu depoda yapılan operasyonda,51 bin 300 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araç içinde bulunan4 kişi gözaltına alındı ve adli işlemler başlatıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER