Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar?

Ankara’da simit fiyatlarına zam geldiğinin duyurulmasından sonra gözler ekmek fiyatlarına çevrildi. Başkentte simitten sonra ekmek fiyatlarına da zam gelecek mi? 1 ekmek kaç TL? İşte detaylar..

Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar?

Başkentte son olarak ekmeğe Mayıs ayında zam yapılmıştı. Yüzde 25 zam sonrasında 200 gramlık ekmek 8 TL’den 10 TL’ye çıkarılmıştı. Şu anda Ankara’da 1 ekmek fiyatı 10 TL olarak uygulanıyor.

SİMİT FİYATLARINA ZAM

Maliyetlerin artış göstermesi sebebi ile Ankara’da simit fiyatlarına zam geldiği belirtildi. Konuya ilişkin Ankara Simitçiler Odası Başkanı Delibaş, yaptığı açıklamasında her şeye zam geldiğini, simit fiyatlarının sabitlenmeyeceğini söyledi.

Ankahaber’in aktardığına göre Ankara’da simit fiyatı 15 TL olarak güncellendi. Ocak ayında zam kararı çıktığını ancak bu zammın iptal edildiğini ifade eden Dilbaş, 8 aydır süreci beklediklerini ifade ederek her kaleme zam geldiğini söyledi. Buna göre başkentte 1 simit fiyatı 15 TL olarak güncellendi.

Ankara’da simit fiyatları sonrasında gözler ekmek fiyatlarına çevrildi. Ancak ekmek fiyatları için şu anda zam haber bulunmuyor. Başkentte 1 ekmek 10 TL’den satılmaya devam edecek.

EKMEK İÇİN YENİ ZAM HABERİ

Ekmek fiyatları için son zam haberi Diyarbakır’dan geldi. Aktarılan habere göre 15 TL’den satılan 400 gramlık ekmeğin fiyatı 18 TL’ye çıkarıldı. Bunun dışında şu anda Başkent için ekmek fiyatlarına zam haberi henüz duyurulmadı. Ancak maaliyetlerin artış göstermesi sebebi ile ekmek fiyatlarına da zam gelebileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER