Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!

Gazi Üniversitesi’nde Kalite Ödülleri töreni düzenlendi. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, ödül töreninde önemli bir açıklamaya yer verdi.

Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!

Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Kalite Ödül Töreni, Mimar Kemaleddin Salonu’nda gerçekleşti. Dört ana başlık ve üç düzeyde sahiplerini bulan Kalite Ödül Töreni’ne, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Koca ve üniversite birimlerinden temsilciler katıldı.

Gazi Üniversitesi’nde Kalite Ödülleri töreni düzenlendi. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, “Uluslararası saygın derecelendirme kuruluşlarının yayınladığı sıralamalarda derecelerimiz istikrarlı bir şekilde yükseldi. Geçtiğimiz hafta üniversitemiz TS EN ISO 9001 2015 kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazandı” dedi.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ’NDE KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, düzenlenen ödül töreninde konuşan göreve geldiği tarihten bu yana araştırma üniversiteleri kategorisinde “A3” kategorisinden “A2” seviyesine yükseldiklerini dile getirerek, “Topyekun yürütülen kalite seferberliği 2022 yılı Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde 5 yıllık tam akreditasyonunu almaya hak kazandı.'' dedi.

Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!

Uluslararası saygın derecelendirme kuruluşlarının yayınladığı sıralamalarda derecelerinin istikrarlı bir şekilde yükseldiğini belirtirken ‘’Bizlerin bulunamadığımız noktada yönetim ekibimiz her düzeyde yönetişim süreçlerine liderlik ettiler. Bununla birlikte bu kurumun hepimizin olduğu inancıyla tüm iç paydaşlarımızın süreçlere dahil edilmesini çok önemsedik.'' diyen Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız, ‘’Paydaş odaklı yönetim yaklaşımımızla tam katılım ve takım çalışmasına çok önem verdik. Hem birimlerimizin hem personelimizin güçlendirilmesini destekledik. Bunun sonucunda hem kurum genelinde hem de birimlerimizde çok değerli iyileştirmeleri hayata geçirdiler. Pek çok birimimiz kendi alanlarında çok önemli başarılara imza atarak bizleri gururlandırdılar.” ifadelerini kullandı. Başarılarının katlanarak devam etmesi dileklerinde bulunana Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız, sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER