Ankara'da 6 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi

Ülkemizde kaçakçılıkla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ankara2da yapılan bir operasyonda Başkentte piyasa değeri 6 milyon lira olan bandrolsüz sigara ele geçirildiği bildirildi.

Ankara'da 6 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi

Ankara'da 6 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi - Ülkemizde asayiş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kentlerin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalarına devam eden güvenlik ekipleri, yaptıkları operasyon ve denetimlere dair verileri de paylaşmayı sürdürüyor. Güvenlik güçlerinin çalışmaları kamuoyu ile paylaşılmaya devam ederken Başkent Ankara'da piyasa değeri 6 milyon lira olan 280 bin paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği bildirildi.

ankarada-6-milyon-lira-degerinde-kacak-urun-ele-gecirildi.jpg

ANKARA'DA 280 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce sigara kaçakçılığına yönelik dün Gölbaşı'nda uygulama yapıldı. Söz konusu uygulamada, Türkiye'de tüketimi yasak olan 280 bin paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Sigaraların piyasa değerinin 6 milyon lira olduğu belirlendi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bandrolsüz sigaraları Ankara'ya sokmaya çalışan 1 kişinin de göz altına alındığı bildirildi. Öte yandan Ankara'da kaçakçılıkla mücadelenin de devam ettiği bildirildi.

SONRAKİ HABER