Ankara'da 27 Kasım'da okullarda kar tatili var mı, yarın okullar tatil mi?

Bu hafta sonu hava şartlarına bakıldığı zaman kuvvetli sağanak ve fırtına olumsuz durumlara neden olmuştu. Bunun ardından yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Ankara'da 27 Kasım'da okullarda kar tatili var mı, yarın okullar tatil mi?

Milyonlarca öğrenci ve aile tarafından geçirilen çetin bir hafta sonunun ardından Ankara'da yeni haftada havanın nasıl olacağı, kar tatili uygulanıp uygulanmayacağı gibi konular araştırılmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda da toplamda 67 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıların verildiği ifade edildi. Bunun ardından vatandaşlar tarafından da 27 Kasım tarihinde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu.

YARIN ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Uzmanlar tarafından peş peşe yapılan bu açıklamaların ardından yarın için hava durumu pek çok kişi tarafından araştırıldı. Özellikle öğrenciler '27 Kasım'da okullar tatil olacak mı?' sorusunu arama motorlarından sık sık aratmaya başladı.

Her ne kadar hem veliler hem de öğrenciler tarafından bu konu merak edilse de Valilik tarafından konu ile ilgili net bir açıklama gelmedi. Gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

haberankara.com

SONRAKİ HABER