Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi üyesi Şahin Çil vefat etti

Ankara'da dün akşam saatlerinde üzücü bir haber alındı

Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi üyesi Şahin Çil vefat etti

Türkiye'nin yargı makamlarındaki kurumlarının merkezlerinin yer aldığı Ankara'da üzücü bir haber alındı. Edinilen bilgiye göre Ankara'da bulunan Yargıtay'da görevli olan Şahin Çil vefat etti.

Yargı camiasının üzüntü ile karşıladığı haber dün akşam saatlerinde geldi. Gündeme düşen haberde Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil'in hayatını kaybettiği bildirildi. İş hukuku konusunda da yaptığı çalışmalarla bilinen Çil için üst düzey makamlardan taziye mesajları geldi.

Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi üyesi Şahin Çil vefat etti

ADALET BAKANI VE YARGITAY'DAN MESAJLAR

Çil'in vefatından dolayı üzüntüsünü paylaşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “ Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi, Şahin Çil’in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Vefat eden Yargıtay üyemize Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuşarak taziyelerini belirtti.

Şahin Çil'in bünyesinde çalıştığı kuruluş olan Yargıtay tarafından da bir mesaj paylaşıldı. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın üzüntülerini belirttiği açıklamada " Kıymetli arkadaşım, yaptığı çalışmalar, yazdığı kitaplar ve makaleler ile Yargıtaya ve Türk Hukukuna büyük katkılar sunmuş değerli hukukçu, nezaketi ve beyefendi kişiliği ile gönüllerimizde yer etmiş iyi insan, Yargıtay üyesi Şahin Çil Beyefendinin vefatından dolayı derin üzüntü duymaktayım. Merhum arkadaşıma Allah'tan rahmet; kıymetli eşi Özlem hanımefendi ve kızları başta olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve Yargıtay camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum" denildi.

BUGÜN DEFNEDİLMESİ BEKLENİYOR

Vefatı bir çok insan tarafından üzüntü ile karşılanan Şahin Çil'in bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından defnedilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER