Ankara ve İstanbul'da İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi ücretsiz mi?

Ülkemizde bir süredir tartışma konusu olan 65 yaş üzerine ücretsiz toplu taşıma hizmetinin sona erip ermediği merak ediliyor. Özellikle büyükşehirdeki durum merak konusu olurken yapılan son açıklamalar takip ediliyor.

Ankara ve İstanbul'da İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi ücretsiz mi?

Ankara İzmir ve İstanbul'da İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi ücretsiz mi? - 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara ve İstanbul'da toplu taşımaya gelen zam ile birlikte ''65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma hakkı devam ediyor mu?'' sorusu gündeme taşındı. Aksaray ve Burdur'da kaldırılan 65 yaş üzerinde toplu taşıma hizmetinin ardından İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde durum merak ediliyor.

65 YAŞ ÜZERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM KALKTI MI?

İstanbul ve Ankara'da 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkı devam ediyor. Konu ile ilgili henüz Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bir açıklama yapılmadı. Ancak Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş yaptığı açıklamada 15 Ekim'de tüm illerde ücretsiz binişlerin kaldırılacağını duyurdu. Konuyla ilgili tartışmalar sürerken gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER