Ankara Valisi Vasip Şahin'den Öğretmenler Günü mesajı

Ülkemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Öğretmenler Günü kutlama mesajları art arda gelirken Ankara Valisi Vasip Şahin'den de yeni mesaj geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin'den Öğretmenler Günü mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere armağan ettiği Öğretmenler Günü 24 Kasım tarihinde kutlanıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında kutlama mesajları gelmeye devam ederken bir mesaj da Ankara Valisi Vasip Şahin tarafınsan yayınlandı.

Ankara Valisi Şahin'in mesajı Valiliğin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Vali Şahin'in yazılı mesajında öğretmenlerin rehberlik görevine dikkat çekildi.

ANKARA VALİSİ ŞAHİN'İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ankara Valisi Vasip Şahin'in yazılı olarak yayımlanan mesajında şu ifadeler yer aldı;

''24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ Kutlu Olsun

Öğretmenlik insanlık tarihi kadar eski, eski olduğu kadar da önemli ve saygın bir meslektir. Bir toplumun bilimsel, sosyal, kültürel, ekonomik yönden kalkınabilmesi ve her alanda müreffeh olabilmesi öğretmenlerin çaba ve gayretlerine bağlıdır. Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden gelişen ve değişen dünyanın hızla ürettiği ve aynı hızla da eskittiği bilim ve teknolojiye ayak uydurmak ve her alanda bir adım önde olmak için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin önünde bir ışık, bir rehber olarak öğretmenler bulunmaktadır.

Ülkemizin dört bir köşesine ulaşarak bu ulvi görevi başarıyla icra eden, fedakârlıkların en büyüğünü göstererek ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma gayretinde olan öğretmenlerimizin bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin kendine güvenen, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleri için canla başla çalışacaklarına ve bu yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyorum.

vali.jpg

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmen M. Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum.''

Haberankara.com

SONRAKİ HABER