Ankara Valisi Vasip Şahin ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Mevlid Kandili'ne özel mesaj!

İslam alemi Mevlid Kandili'nin idrak edilmesi üzerine ibadetlerini gerçekleştirmeye başladı. Vatandaşlar yakınlarının kandilini kutlarken Ankara Valisi Vasip Şahin'den de kandil mesajı geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Mevlid Kandili'ne özel mesaj!

İslam alemi, Mevlid Kandili'ni idrak etmeye başladı. Bu yıl Mevlid Kandili 26 Eylül 2023 Salı günü idrak edilirken peygamberin dünyaya gelişinin kutlandığı gün olarak bilinen Rebiülevvel ayının 11'ncisi gecesi olan kandilde dualar ediliyor ve çeşitli ibadetler gerçekleştiriliyor.

Mevlid Kandili'nin geliş ile birlikte yetkililerden de kutlama mesajları geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'nin yayımladıkları mesajla kutladı.

ANKARA VALİSİ ŞAHİN'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ankara Valisi Vasip Şahin, kişisel sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden bir kandil mesajı yayımladı. Ankaralılar başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlis Kandili'ni kutlayan Ankara Valisi Vasip Şahin, yayımladığı görselde ''Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Peygamber Efendimiz'in (sav) yeryüzüne teşrif ettiği kutlu gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim. Mevlid-i Nebi tüm insanlık için mübarek olsun.

Vasip ŞAHİN ANKARA VALİSİ'' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-123757.png

ABB BAŞKANI YAVAŞ'YAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter (X) hesabı üzerinden yayımladığı mesajda; ''Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutluyorum. Bu kutlu günün ülkemize bereket, huzur ve sağlık getirmesi umuduyla...'' ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-123832.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER