Ankara Sincan'da bir eve 8.defa hırsız girdi!

Ankara Sincan'da film gibi bir olay yaşandı. Bir vatandaş evine 4 yılda tam 8 kere hırsız girdiğini ifade ederek artık bu durumun bir son bulmasını istedi.

Ankara Sincan'da bir eve 8. defa hırsız girdi!

Akıllara durgunluk veren olayın adresi Ankara'nın Sincan ilçesi oldu. Edilen bilgiye göre bir vatandaşın evine tam 8 kere hırsız girdi. Önceki dönemlerde de evine sık sık hırsız girmesi ile gündeme gelen M.Y. artık huzurlarının kalmadığını ifade etti.

HIRSIZLARA “BEN SİZE YARDIMCI OLURUM” SÖZLERİ

Son 4 yılda tam 8 defa aynı evin soyulması okuyanları da derin bir hayrete düşünürken M.S artık hırsızlara kızamayacak duruma geldiğini belirterek “Eğer bir ihtiyacınız varsa gelin bana sorun 'benim ihtiyacım var' diye söyleyin, ben size yardımcı olurum” şeklinde konuştu. Bir türlü eve ve binaya yönelik çalma faaliyetlerinden vazgeçmeyen hırsızlardan dolayı iyice tedirgin olan M.S eşyalarını artık arabanın arkasına atıp götürdüklerini ve sürekli yanlarında bulundurduklarını ifade etti.

Ankara Sincan'da bir eve 8.defa hırsız girdi!

NELER YAŞANACAĞI MERAK KONUSU OLDU

Artık çaresiz kaldıklarını ve yetkililerden yardım talep ettiklerini ifade eden M.S'nin torunu da huzurlarının kalmadığını ve artık evin deposuna yönelik hırsızlıkların gerçekleştirildiğini gördüklerini söyledi. Çaresiz dede ve torunun yaşadıkları günün en çok şaşkınlık oluşturan olaylarından birisi olarak akıllarda yer edindi. Sincan'ın önemli mahallelerinden birisi olan Yenikent'te yaşanan bu hırsızlık olayları mahalle sakinlerini de tedirgin etti.

Yaşanılan bu durumun ardından söz konusu hırsızları yakalamak ve güvenlik önemlerini arttırmak için yeni adımların atılması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yaşanabilecek gelişmeler Sincan'da ve Ankara'da merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER