Ankara merkezli FETÖ/PDY terör örgütü operasyonu! 25 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin kamu kurumlarına sızdırılmasında rol aldıkları tespit edilen toplam 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara merkezli FETÖ/PDY terör örgütü operasyonu! 25 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma, FETÖ/PDY terör örgütünün kamu yapılanmasına yönelik önemli gelişmelere ev sahipliği yapıyor. Yapılan incelemeler sonucunda, terör örgütü mensuplarının kamu kurumlarına sızdırılmasında aktif roller üstlenen ve bu faaliyetlere katılan 25 şüpheli tespit edildi.

16 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bu bağlamda, şüphelilerin yakalanması ve adli makamlara sevk edilmesi amacıyla Ankara merkezli olmak üzere 16 ilde eş zamanlı bir operasyon başlatıldı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gözaltı işlemlerini gerçekleştiriyor.

Operasyonla ilgili olarak şu ana kadar açıklanan ayrıntılar bunlarla sınırlı. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmanın ilerleyen aşamalarıyla ilgili yeni gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. FETÖ/PDY terör örgütünün kamu kurumlarına sızma faaliyetlerine karşı yürütülen operasyonlar, terörle mücadelede devam eden kararlılığın bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER