Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürü görevinden alınan Ali Ayvazoğlu yerine hangi isim atandı?

Resmi Gazete'de yeni atama ve görevden alma kararları yayımlandı. Karara göre Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alınırken yerine gelen isim de merak konusu oldu.

Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürü görevinden alınan Ali Ayvazoğlu yerine hangi isim atandı?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kamuoyunun gündeminde önemli bir yer tutuyor. Resmi Gazete kararları kapsamında bazı bakanlıklarda görevden alma ve atama kararlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası yer aldı.

Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu'nun görevden alındığı öğrenilirken Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu yerine gelen isim de merak konusu oldu. Bu çerçevede ''Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alındı, yerine hangi isim atandı?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

GÖREVDEN ALINAN ANKARA KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRÜ ALİ AYVAZOĞLU KİMDİR?

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, 13 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevinden alındı. Ali Ayvazoğlu'nun yerine Erhan Karakaya Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı. 21 Nisan 2020 tarihinde Ankara'ya atanan Ali Ayvazoğlu, daha önce de Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapmıştı.

Ali Ayvazoğlu, Trabzon Belediyesi'ne bağlı TRABEL şirketinde işçi kadrosunda çalışırken, aynı zamanda Atatürk Köşkü'nde bekçi olarak görev yaptı. Ali Ayvazoğlu, Trabzon'dan Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atandı. Buradan Ankara'ya atanan Ayvazoğlu, 13 Eylül 2024 tarihinde görevden alındı.

ANKARA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ERHAN KARAKAYA KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, görevinden alındı. Ayvazoğlu'nun yerine Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Erhan Karakaya atandı. Ancak Erhan Karakaya ile ilgili herhangi bir bilgi bulunamadı.

SONRAKİ HABER