Ankara Keçiören'de köpek saldırısında ağır yaralanan çocuğun babası konuştu! Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi T. Y.'ın babası H. Y., sahipsiz köpek sorununun çözülmesini istedi. 'Evlat acısı bu' diyen babanın sözleri de dikkati çekti.

Ankara Keçiören'de köpek saldırısında ağır yaralanan çocuğun babası konuştu! Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 7 Aralık tarihinde meydana gelen köpek saldırısı olayı vatandaşları yeniden ikiye böldü. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken çocuğu ağır yaralanan baba da konuştu.

Keçiören ilçesi Kafkas Mahallesi'nde boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi T. Y.'ın babası H. Y., sahipsiz köpek sorununun çözülmesini istedi. Ağır yaralanan çocuğun Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi çocuk yoğun bakım bölümündeki tedavisi devam ederken baba H. Y., işe gittiği sırada okul müdürünün kendisini aradığını, çocuğunun köpek saldırısı sonucu yaralandığını ve acilen hastaneye gelmesi gerektiğini söylediğini anlattı.

"BUGÜN BENİM EVLADIMIN YARIN SİZİN EVLADINIZIN BAŞINA GELİR"

Hacettepe Hastanesi'ne gitmesinin ardından çocuğunun durumunu gördüğünü ifade eden baba H. Y., yetkililere seslenerek "Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Evlat acısı bu. Benim çocuğum gitti, çocuğumun yaşama şansı yok. Ben gözlerimle gördüm. Bir hayvanın canı, insan canından daha mı önemli." ifadelerine yer verdi.

Ankara Keçiören'de köpek saldırısında ağır yaralanan çocuğun babası konuştu! Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı - Resim : 2

Sahipsiz köpeklere yönelik önlem alınmasını isteyen baba, çocuğunun makineye bağlı yaşadığını, bu saldırıların herkesin başına gelebileceğinin altını çizdi. Yetkililerden soruna çözüm bulmasını isteyen baba geçtiğimiz günlerde kendisinin de köpeklerin saldırısına uğradığını belirtti.

Ankara Keçiören'de köpek saldırısında ağır yaralanan çocuğun babası konuştu! Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı - Resim : 3

‘’BENİM ÇOCUĞUMU ISIRMAMIŞLAR, RESMEN YEMİŞLER''

Acılı baba, “Bugün benim evladımın yarın sizin evladınızın başına gelir. Bu durmaz. Geçenlerde sabah işe gidiyordum. Sabah 3 tane çocuğa saldırdılar. Sabah o saatte okula mı gidilir? Bana bile saldırdılar. Ürperdim. Doktorlar durumunun kritik olduğunu söylüyorlar.

Ankara Keçiören'de köpek saldırısında ağır yaralanan çocuğun babası konuştu! Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı - Resim : 4

Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler.” ifadelerini kullandı. Ağır yaralı T. Y.'nin hastanedeki tedavisi sürerken doktorlar ise durumunun kritik seviyede seyrettiğini söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER