Ankara, İzmir ve İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağı tarih açıklandı!

Ülkemizde belirli tarihlerde toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz olarak hizmet veren toplu taşıma araçları için Ankara, İstanbul ve İzmir'e ilişkin bir açıklama yapıldı.

Ankara, İzmir ve İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağı tarih açıklandı!

Ankara, İzmir ve İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağı tarih açıklandı! - Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Ankara, İstanbul ve İzmir için ücretsiz ulaşım kararı verildi. 15 Temmuz tarihin de ücretsiz olarak hizmet vereceği açıklanan toplu taşıma araçları ile ilgili olarak bir karara yer verildi.

15 TEMMUZ GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ OLACAK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde bazı hatlarda Ücretsiz seyahat edilebilecek. 15 Temmuz'da ulaşımın ücretsiz olacağı hatlar açıklandı. Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metro seferlerinden yararlanacak olanlar, 8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesinin birinci fıkrası hükmünden muaf tutulacak.

SONRAKİ HABER