Ankara İYİ Parti'de ayrılık rüzgarı! İlçe başkanları görevden alındı

İYİ Parti'de ayrılıklar devam ediyor. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, bazı ilçelerde ilçe başkanlarının görevden alındığını açıkladı.

Ankara İYİ Parti'de ayrılık rüzgarı! İlçe başkanları görevden alındı

İYİ Parti'de, son zamanlarda artan istifalar ve ayrılıklar tüm hızıyla devam ediyor. Partinin yerel seçimlere yönelik kararı ve muhalefet partileriyle arasındaki polemik parti içi fikir ayrılıklarına da neden oluyor.

Partide, ayrılık rüzgarı bir kez daha esti. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, partideki ayrılıkları sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

4 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Ankara İYİ Parti'de ayrılık rüzgarı! İlçe başkanları görevden alındı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı ve 21. dönem Milletvekili Yener Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını açıkladı.

Paylaşımında Yıldırım, ‘’Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı İlçe başkanlarımız görevden alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur.'' ifadelerini kullandı.

SON İSTAFA BUGÜN ANKARA MİLLETVEKİLİ ARSLAN'DAN GELDİ

İYİ Parti'de son ayrılık açıklaması bugün Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'dan geldi. Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ayrıca Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üyeliğine bağımsız milletvekili olarak devam edeceğini de duyurmuştu.

İstifaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti'de ayrılıklar parti içi gerginliklere de neden olurken, partinin TBMM'de sandalye sayısı da 38'e düşmüş oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER