Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ülkemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında liderlerden kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılına özel bir mesaj yayımladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulunun yüzüncü yılı kutlanıyor. 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Cumhuriyetimiz yüzüncü yaşına giriyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılına özel liderlerden mesajlar gelmeye devam ediyor.

Başkentte Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından pek çok etkinlik düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan da önemli bir mesaj geldi. ABB Başkanı Yavaş'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında 'muasır medeniyetler' vurgusu dikakti çekti.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, ''Demokrasimizi genç nesillerin omuzlarında daha da yükseltecek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkaracak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı kutlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.

mansur-yavas.jpeg

ABB Başkanı Yavaş'ın mesajında, ''Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde inanç, idrak ve istikrarla milli varlığımızın tescili olan Cumhuriyeti milletçe dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda 100. yıla taşıdık. Bizler, Cumhuriyetimizin miras bıraktığı tüm değerlere birlik ve beraberlik ruhuyla "Yurtta sulh, cihanda sulh" anlayışıyla sonsuza kadar sahip çıkacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak insana dokunan, üretimi artıran, şeffaf belediyecilik anlayışıyla her alanda daha müreffeh bir başkent olma hedefimizden sapmadan, dünya başkentleriyle yarışır örnek bir başkent olma arzumuzu sürdüreceğiz.

88888888888.jpg

Kadim değerlerimizden aldığımız güçle ve haklı gururla Ankaralı hemşehrilerimin ve hürriyetinden asla taviz vermeyen asil milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve kahraman gazilerimizi şükranla, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER